Tolong Bagi Femes Sikit Kedai Repair HP Ni…

Aku nak viral kedai MELAYU ni biar semua org tau apa yg aku alami. Semalam aku hantar telefon kat kedai ni nak baiki usb port rosak sebab tak boleh nak cas. Kedai ni nampak sibuk byk telefon dan staff situ ckp tk sempat siap sbb dah lewat. Aku terpaksa tinggalkan telefon kat kedai sebab battery telefon dah low sangat dan tak dpt nak cas. Lagipun staff situ suh tinggalkan dlm sejam pastu nanti dtg semula, jadi aku setuju je la sebab dah takde pilihan lain.

Lepas sejam aku datang ke kedai tu, tengok staff tu dah bagi barai telefon aku. Pastu pasang balik siap semua staff tu terus bagi aku telefon. Dah siap katanya. Aku tanya berapa kos? MasyaAllah dia cakap, IKUTLAH NAK BAYAR BERAPA PUN. Takde apa yg rosak dan diganti, cuma connecter pin longgar dia pasang balik cuma tambah skru bg ketat jer…😱😱

Kalau kedai lain kompom kena POW paling kurang 30 – 40 hengget sbb buang masa dia buat keje lama² nak buka semua. Tolong la support kedai org kita, masih ada lg yg jujur di luar sana.

Ni lokasi kedai yg sy maksudkan;
Repair PHONE Kuantan, 88F, Jalan Tun Ismail,
25000 Kuantan, Pahang.
(Jabbar) 011-2833 0703 (Rey) 019-330 5533

 

Map ke kedai dia..
https://maps.app.goo.gl/Z17YoT6v4WNdMNi5A

Landmarks;
Bertentangan Hotel Greanleaf / Berhampiran Etika Insuran / Berhampiran Magic Boo / Banner Besar Repair Phone Kuantan / Signboard Hotlink

Nak parking kereta kt sini senang! Kalau sibuk, boleh panggil baiki kt rumah!

🤭 Malas SAVE no. telefon, klik je link kt bawah.
https://rxphonektn.wasap.my
https://rxphonektn.wasap.my

📣 PAKAT LIKE & SHARE DULU.
mane tahu kot ade rodong, saing atau sedara mara nk baiki telefon jugok ke!

Sumber; Kuantan Gadget

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*